En till guide med fler datum!

Åarnas nya guide, Felix!
En glädjande nyhet är att Felix Beckeman nu kommer att jobba som flugfiskeguide i Borrsjöån & Lungsjöån.
Jag har valt att minska ner mina guide- & kursdagar och istället ge den tiden till min familj så barnen får träffa sin ”osynliga” pappa…

Jag har under många år letat efter någon att dela kurs/guideverksamheten med. Felix har den personlighet jag letat efter och har från sin cykelkarriär en stor erfarenhet att jobba som instruktör.

Felix har under de senaste åren tävlat internationellt inom 4X(typ skicross fast på cykel). Efter flera år där flugfisket legat tvåa ligger den nu delad etta med cyklingen. Efter förra årets tävlingsskada som gjorde cykling omöjligt la han nu istället all tid på flugfiske och sin maniska rehab-träning som gjort honom tävlingsklar igen.
Poletten ramlade nog ner i ”kraschen” då han nu insett att flugfiska är viktigare än att cykla…?

För dig som nu önskar en härlig flugfiskeguidning i åarna så finner du nu Felix guidedatum på ”Guidning” på hemsidan(www.flyfisher.nu)

Jag önskar härmed Felix varmt välkommen!

/Jonas Hagborg

Upplagd av Jonas Hagborg kl 11:00


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!