Höga flöden nu!

Joakim besökte Borrsjöån igår och vårfloden är rejält igång och normalvattenstånd bör bjudas inom två veckor.

Sörjavägen är ok men inte Borrsjöåvägen som fortfarande har snö på sig…så åk inte på den!

När vårfloden håller på är vattnet kallt och fisken står då mest still, om det även blåser som det gjorde igår är det svårt att hitta några vakande fiskar. Så fort vattnet sjunker och blir lite varmare startar ett fint vårfiske.

IMG_2177 Vid Övre bron

IMG_2178 Borrsjöåvägen har fortfarande vinter!

 

Upplagd av Jonas Hagborg kl 11:10


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!