Våren är nu här!

Nu har snön börjat smälta bort på allvar och snart står vi efter åarna igen… Förra helgen var det 50 cm snödjup och nytrampade vargspår efter Borrsjöån. Idag borde snödjupet vara halverat och inom någon vecka bör vi få möjlighet till torrflugefiske om värmen stannar!

Jag vill som alla tidigare år att ni väntar tills ni åker på vägarna så vi slipper köra i djupa bilspår under sommaren pga bilkörning under tjällossningen. Just nu är det höga snövallar vid infarten till Borrsjöåvägen. Det är fortfarande vinter efter åarna så jämför inte dessa områden med lägre omgivningar som Falun eller Stockholm…

Det kommer tätare rapporter på denna blogg när vi börjar att närma oss fiskesäsongens start, förra året skedde den rekordtidigt den sista mars. Vi som var där fick uppleva ett imponerande fiske med vakande vackra fiskar. Håller tummarna hårt för att åter få uppleva en tidig premiär!

Snart ses vi igen!

 

Hälsning

Jonas Hagborg

Upplagd av Jonas Hagborg kl 11:46


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!