Regn men ok fiske!

Senaste dagarnas fiskerapporter har visat att fisket är rätt bra i kylan! Det som inte är bra är att medlemmen Kent meddelade mig idag att det låg fiskrens vid nedre bron i Borrsjöån…

Ser ni någon som är och tjuvfiskar så ring mig så slipper ni ta konfrontationen… Filma eller fota gärna ”typerna” och nummerplåten om det är möjligt som bevis som underlättar för åklagaren att inte lägga ner åtalet, dom är skyldiga mig en tjänst….!

Annars har jag nu 6 veckors semester och hoppas att vädret blir bättre så det blir många besök vid åarna…

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:45


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!