Vulgatan är här!

Igår meddelade Togga att Vulgatakläckningen har börjat lite smått i Lungsjöån. Det dröjer några dagar till innan dom stora kläckningarna kommer igång(tror jag!).

I förmiddags fiskade jag i Borrsjöån där det duggregnade med uppehåll, perfekta kläckningsförhållanden! Det började vaka på rätt bra och nu känns det som fisket äntligen är igång med stabila dagliga kläckningar efter senaste dagarnas kalla nordanvind.

image Nu kommer dom stora upp!

IMG_1607

IMG_1609

IMG_1613

IMG_1624

IMG_1627

 

 

Upplagd av Jonas Hagborg kl 05:54


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!