Kläckningarna kommer nu!

Lars, Bjurman och Toggas rapporter från dagens fiske visar på att fisket nu är på gång…

Det kläckte vasslända och fjädermygg, fisken var svårkrokad då dom verkade dränka insekterna först innan dom tog den! Gott om tappade fiskar men även några ”luftade”.

Otroligt vackert efter ån nu när porsen börjar sin blomning, som Lars bild visar… Till klubbdagen på lördag så är ca 25 st medlemmar anmälda så det blir en trevlig dag och förutsättningarna för ett bra fiske är garanterad stor!

bildlars

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:55


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!