Bästa klubbdagen!

Igår kom 27 medlemmar till Borrsjöån på klubbdagen, helt otrolig uppslutning!

Det känns så kul att så många flugfiskare med det rätta tänket har samlats i klubben. Det är helheten som räknas och inte antalet eller storleken av fisk som räknas har ni som medlemmar som tankesätt…det värmer!

Jag, Gösta, Togga, Lars och Bjurman sov över från fredag till lördagen vid tältet. Trevlig kväll och ser redan fram emot nästa övernattning med trevligt sällskap!

Innan jag och Togga kröp in i tältet så ylade jag för att se om någon varg svarade… Jag och Togga pratade dock alldeles för högt för att höra något… Men Lars och Bjurman som sov 50 meter bort under bar himmel hörde en varg svara tillbaka!

Är ni där sen kväll så testa för vargarna är inte så kräsna hur det låter utan testa så kanske ni får en ”knähund” som sällskap i tältet…

Fisket var ok men det var 22 grader varmt och blåste ca 10 m/s så på myren blåste dom bort. Tror att denna värmeökning tar någon dag för fisken och insekterna att vänja sig men sedan har vi ett mer stabilt sommarfiske.

Det var full lek nedanför fallet där Midgesträckan slutar, flera nackar för fyllda med kämpande regnbågar och den största jag såg på nära håll var 3 kg+…

IMG_1530 Sporadiska vak…

IMG_1544 Nacken fylld med pilska bågar…

IMG_1558 Lekplatser…

IMG_1581 Försiktiga vak…

Upplagd av Jonas Hagborg kl 03:17


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!