Vilken värme!

Vilken fin avslutning på april månad vi får uppleva, härligt!

Jag har tyvärr inte haft möjlighet till fiske denna vecka då familjelivet tagit all ledig tid… Har dock fått två fiskerapporter från Lungsjöån som säger att ån har fin nivå med klart vatten. Fisken där ligger lite efter och enbart sporadiska vak bjuds just nu i ån.

Borrsjöån har bjudit på bäst fiske från kl 09-13 på dagarna sedan blir vaken mer sporadiska men det vakar fisk efter hela fiskesträckan.

Många undrar kanske varför det inte kläcker mer än vad det gör! Tyvärr så har dom flesta insekterna sina antal dagar till ”födsel” som gör att dom olika sländorna kläcker ungefär samma datum varje år.

Det är inte många kläckningar i april i detta område förutom bäcksländor och fjädermygg som alltid bjuder upp tidigt på säsongen.

Jag återkommer imorgon kväll med en dagsfärsk söndagsrapport hur fisket var….

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:56


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!