Tältet är nu uppsatt…

Helgens härliga sommarväder gjorde så att många gav sig ut till åarna. Lungsjöån är fortfarande lite halvseg och några vak här och var under dagarna har rapporterats. Några öringar har luftats av medlemmar men dom är fortfarande avvaktande tills vattentempen har ökat lite till!

Borrsjöån är det mera fart i och bjuder på fiskar som vakar på hela sträckan. Inte många stadiga vak men vissa fiskar frossar på lite av det som flyter på ytan. Toggas grabb Christian fick en fin båge på 60 cm som givetvis togs på torrt… En del riktigt stora fiskar plogade sig fram under ytan i skymningen… Vattentempen ligger på 7 grader och vattennivån är fin, ca 1 dm över normalt.

Vägarna runt Borrsjöån är nu torra så nu är det bara att tuta och köra!

Upplagd av Jonas Hagborg kl 09:33


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!