Klubbträff 17 maj!

Avrostningträff för klubbmedlemmar sker lördagen 17 maj i Borrsjöån

Vi kör årets upptaktsträff i Borrsjöån för alla nya och rutinerade medlemmar. Jag kommer runt kl 09.30 till Övre Bron(mitt på sträckan) där även tentipitältet står.

Hamburgare, korv, dricka mm finns under dagen för att stilla alla kurrande magar!

Om det är något jag kan hjälpa till med i teknikhjälp eller frågor angående fisket så är jag tillgänglig hela dagen… sedan finns det stora kunskaper inom klubben som gör att vi antagligen kan lösa alla världsproblem denna dag eller andra fiskerelaterade frågor…

Anmälan sker till mig via mail så jag vet hur många härliga medlemmar som kommer.

Efter sista dagarnas regn och snöande ser det ut som värmen är på väg!

Vägarna till Borrsjöån är inte roliga nu, hoppas på en snabb upptorkning till påskhelgen!

Upplagd av Jonas Hagborg kl 11:22


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!