Nästa helg bjuds det upp!

Lungsjöån har just nu lite för högt flöde efter snösmältningen som skett efter veckans snöfall för att erbjuda ett behagligt flugfiske!

Nästa helg bör Lungsjöån ha hyfsat normal nivå och det svårflörtade vårfisket kan då börja. Har man tur kan vissa sträckor bjuda på fint torrflugefiske med bäcksländor på sena eftermiddagen. Det kläcker bra med sländor om dagarna bjuder på stabil värme som det nu blir enligt prognosen.

Kommer nya rapporteringar närmsta dagarna med eventuellt en bild på en fångad öring från i år!

IMG_2081 Vacker båge från Borrsjöån

IMG_4140 Snart är vi här!

Upplagd av Jonas Hagborg kl 01:56


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!