100´000 besökare per år!

Vinterslasket lurar en flugfiskare att tro att våren är här! Det är ca 2 månader kvar tills åarna börjar släppa iväg isen nerströms så mycket hinner hända än…

Hoppas nu på kallt väder fram till april och att det då slår om till varmare väder som gör maj månad varm så det gynnar insektslivet.

Satt nu i dvalan och kikade på besöksfrekventen på hemsidan och den besöks av ca 270 st dagligen. Det känns kul att åarna besöks även på nätet….

Jag planerar att vi kör en avrostningsdag den 17 maj men återkommer inom kort till er via mailen när jag spikat det till 100%. Ska bli kul att se alla fiskesugna medlemmar igen.

Sitter nu på kvällarna för att klippa ihop 3 års filmklipp från åarna till en enda 40 min film som ska läggas upp på hemsidan, redigera och klippa film tar evigheter för en amatör men många härliga minnen väcks till liv som glömts bort.

Håll ut, våren är snart här!

 

Upplagd av Jonas Hagborg kl 01:57


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!