Åter hemma… suck!

Är nu åter hemma efter familjesemestern på Aruba. Det fanns härliga vatten att utforska och det är synd att tiden går så fort när man har kul…

Det bjöds på några chanser på dom få men rejält stora bonefish som simmade på flatsen. Tyvärr blev det bom på dessa men fick jag istället bekanta mig mig med andra former av fiskar. Det finns det mesta av det tropiska fisket som lockar oss flugfiskare, åker ni dit ska givetvis flugspöt med!

Annars har nu halva vintern passerat så nu är det fiskbart om 74 dagar i våra frusna åar, hoppas jag!

P1000289 Trumpetfisk som jag och en amerikan trodde var en bonefish som vi såg cruisade omkring…

P1000297 Ny art på flugfångade fiskar för min del!

 

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:06


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!