Stefans rapport från fredagen.

Nu är det en period med blöta vindar som gör tillvaron kall. Närmsta dagarna pendlar tempen mellan +5 på dagen till -3 på morgonen, onsdagen ser mest lovande ut med vindstilla förhållanden.

Stefans fiskerapport:
I fredags var jag i Lungsjöån på eftermiddagen. Jag såg ingen utter men pin(n)-färska bäverrester, jag skrämde förmodligen bort den.

Fisket började väldigt lugnt men tre vak på 90 minuter gav två tappade fiskar. Vid tretiden blev det plötsligt vakfest och en allt för ivrig Nilsson bommade 5-6 hugg. Fick i alla fall upp en fin regnbåge (46 cm).

Kvart över tre var det slut med vaken och jag förflyttade mig till poolen vid vindskyddet. Där fick jag två naturliga öringar i tvåhektosklassen, hoppas att de tar sig nu. Skitfiske på er alla hermeliner!
/Stefan ”Nilsson” Nilsson

Även Mats N var upp i fredags och testade lyckan han såg uttern vid Öringsdammen men hade ett avslaget fiske under dagen.

Nu vore det fint med ett stadigt väder med värme så vi kan suga ur det sista innan vintern lägger an!

 

Upplagd av Jonas Hagborg kl 08:43


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!