Lördagens fiskerapport

I lördags begav jag mig + barnen upp till Lungsjöån för att grilla och träffa Joakim Loquist. Tyvärr vart det inte så mycket fiske för mig utan fick hålla ordning på barnen denna varma novemberdag.

Det vakade friskt i poolen nedan slogboden och dom var svårflörtade och små-nafsade mest på flugorna! Träffade även Mats som dök upp så det var kul att snacka med storfiskarna innan vintern slog till.

Jag och kidsen åkte hem vid 14 tiden och lämnade ån med lite ångest för det var en fin-fin dag…

När jag var hemma plingade det till i telefon, Joakim skrev: ”Knäckte koden efter att ni åkt, rörelsen var grejen. Spelade ingen större roll vilken fluga det var, storleken mellan 16-20, ordentligt infettad och stripandes i ytan. Några tog även fridriftande elkhaircaddis i strlk 18. Fick en 8-9 öringar under några timmar.”

Se bild från en av Joakims öringar.

DSC_0155

Upplagd av Jonas Hagborg kl 03:39


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!