Isen har lagt sig för en kort tupplur!

Igår var jag upp till Borrsjöån för att ta ner tältet för detta år. Det var fint väder och stilla så det var ett lockande fiskeväder. Tyvärr hade isen fått ett tidigt fäste över ån pga den låga vattenföringen som råder.

Lars var redan på plats och hade gjort ordning en fin brasa av härligt luktande tjärved. Korven smakade fint och vi njöt av senhösten.

Varmväder är på gång så isen bör vara borta igen till nästa helg och hoppas då på bättre fiskelycka!

IMG_1309

IMG_1310

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:35


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!