Härligt väder…

Idag hade jag gästerna Alexander x 2 samt Hanna på besök i Borrsjöån. Vädret var perfekt och nivån hade stigit ca 1 dm från veckans regnskur.

Med stor förvåning kom aldrig fisket riktigt igång utan det bjuds fortfarande på sporadiska vak här och var. Några fiskar kom dock upp och vädrades idag. Stripande flugor strax under ytan gav bäst resultat idag för oss. Tack Alexander x 2 och Hanna för en trevlig dag och riktigt bra kämpat!

Mikael K ringde och berättade att han fick en riktigt fin båge på närmare 4 kg på en corixa som fiskades långsamt hem, grattis! Totalt fick Mikael 6 fiskar som var riktigt bra gjort då det var svårfiskat idag.

IMG_0400

IMG_0421

IMG_0431

IMG_0449

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:41


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!