Fiskerapport från Borrsjöån

Lite dåligt med rapportering men här kommer det från fredagen och lördagen.

Fredagen hade jag gästerna Fredrik x 2 samt Anders som jag visade runt i Borrsjöån. Fisket var rätt avslaget men sporadiska vak där fisken tog harkrankar enligt mitt tycke. Några fiskar kom upp och vädrades under dagen men det var inte lätt.

Det var ”gott om” medlemmar vid ån, hela 4 st och det var kul att träffa er efter ån.

Lördagens gäster var bröderna Markus, Peter och Nicklas som kom för ett fint höstfiske, men icke då! Det var riktigt dåligt fiske då fisken stod helt still på botten och inväntade regnet som kom under dagen. Det var årets absolut sämsta fiskedag och det är riktigt tråkigt när det händer när så peppade och trevliga killar kommer på besök… suck!

Men det är bara att ta nya tag och nu är det på lördag igen det händer och det verkar komma lite regn i veckan med fint väder till helgen så vi hoppas att prognosen stämmer denna gång!

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:09


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!