Tack alla medlemmar!

IMG_4711

25 medlemmar kom på klubbmiddagen och fick avnjuta en fantastisk god gryta av Björkans ägare.

Ett stort tack till medlemmen Patriks framträdnande med gitarr och sång. Låten hette ”A Dying Dream” som berör kraftbolagets planerade förstörelse i Lungsjöån. För att kontakta Patrik för att köpa en skiva är numret 070-3020554. Finns även fler härliga sånger om flugfiske och han är grym!

Tack även till Hans Malmsten som berättade om Hans Lidmans uppväxt och liv.

Ps. nu är himlen blåsvart och regnet vill nu komma ner, vi hoppas på det bästa!

 

Upplagd av Jonas Hagborg kl 06:35


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!