Härlig dag vid Borrsjöån

Idag hade jag kurs för Peter, Tobbe och Micke som fick bra teknikträning då fisket var rätt segt! Natten var kall med minusgrader fick jag veta av medlemmen Gösta som hade sovit i tältet med sin familj. Det var is i kastrullerna på morgonkvisten…

Gösta berättade att gårdagens eftermiddag hade bjudit på vak på hela myrsträckan så förväntningarna var höga när vi startade dagen. Det började bra då nybörjaren Micke drog sin första fisk efter fem minuter på torrt.

Sedan var det lite vak här och där men sedan började nordanvinden att blåsa försiktigt och det räckte för att ödelägga denna annars perfekta dag.

Medlemmen Togga drog några fiskar på torrt och dom var stridbara i det svala vattnet. Han tappade även flera då fisken var upp och provsmakade med stängda munnar! Det har tyvärr inte kommit några mängder regn så det är fortfarande rekordlåg vattennivå.

Upplagd av Jonas Hagborg kl 11:07


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!