Tropiskt fiske idag…

Idag var Leif, Micke och Tom i Lungsjöån för sin sista kurs/guidedag. Det var 30 grader varmt i skuggan och dom fiskarna som inte höll sig gömda på botten under en sten eller stock utan bestämda sig för ett ”torrt” mellanmål i värmen var sjukt selektiva och skygga.

Normalt sett kör jag inte kurs/guidning denna tid på året men det var enda tiden för dessa föräldrar som behövde sin fiskeresa när alla hade möjlighet.

Fisket var idag sjukt dåligt pga dagens tropiska värme samt åskvädret som drar in till kvällen.

Vattennivån är rekordlåg och nu behövs en riktig regndans i folkdräkt för att få regn!Hoppas på en sjuhelsikes regnoväder ikväll så åarna kommer i fas igen, skulle behöva 40 mm regn under 10 timmar så vattnet verkligen sjunker in i marken, vi håller tummarna!

Stort tack Leif, Tom och Micke för två härliga dagar med glatt humör och en stark kämpaglöd som gjorde att dagarna blev toppendagar trots värmen!

 

 

Upplagd av Jonas Hagborg kl 06:37


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!