Martins rapport från 27 aug

Hejsan,

Det är fortfarande fint väder och ingen nederbörd har kommit, kanske på söndag!!!

Martin var upp till Lungsjöån i tisdags och fisket var halvsegt men några höjdpunkter bjöds det ändå på under dagen. På söndag börjar september och då börjar höstfisket komma igång ordentligt. Då slipper vi denna ständigt 3 veckors-perioden i augusti som alltid är halvseg pga. att insekterna hamnar i en viloperiod från kläckningar.

På lördag är det kurs/guidning i Borrsjöån och jag tror att den är det bästa alternativet just nu i lågvattnet. Näckrosorna håller på att ramla isär så snart är alla igenväxta partier åter fiskbara med tidigare skyddade fiskar!

precioussssss

Upplagd av Jonas Hagborg kl 01:36


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!