Lungsjöån har nu ökat lite!

Idag var jag förbi Lungsjöån en snabbis och kollade vattennivån och den är lite lägre än normal men stor skillnad från förra veckan. Det behövs ytterligare lite mer regn för att garantera ett fint flöde om hösten skulle bli snustorr!

Jag såg en bil från en medlem och hoppas få höra en rapport om hur fisket var mellan åsk- och regnskurarna.

Det är nu i sista stunden för att anmäla sig till klubbmiddagen den 14 september, har ni inte gjort det så var snäll och gör det nu!

Det är 23 st anmälda i dagsläget och årets föreläsare kommer från Hans Lidman sällskapet och berättar om denna naturmänniska + Patrik som lovat att ta med gitarren och spela lite härlig flugfiskemusik!

Upplagd av Jonas Hagborg kl 07:14


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!