Lite under normalt i båda + viktig film!

Både åarna har fått en del regn och nivåerna ligger strax under normal så det är helt ok nu!

Fisken vakade lite här och var och det kläckte små dagsländor och nattsländor.

Kolla gärna på filmen om Lungsjöån nedan där Naturskyddsföreningen känner stor oro för att Bergvik skog ska hugga ner allt för mycket runt Lungsjöån. Det är en unikt område och vi hoppas att deras jobb ger lön för mödan så detta blir ett naturreservat inom kort!

Lars A hittade en flugask vid Borrsjöån, se bild nedan och återkom till mig så får du den åter.

flugask

 

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:02


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!