Hyfsat segt med vak på kvällen!

Idag åkte jag och kompisen Peter upp till Borrsjöån för att ha ett samrådsmöte pga en kraftledning av trä som ska gå över vid Midgesträckan. Detta ska ske någon gång i framtiden för sju vindsnurror som ska resas någon mil längre bort.

Den kommer att passera ån nedanför den stora poolen mitt på Midgesträckan där ån rinner som en rännil genom ett vassområde. Jag sa att detta inte gynnar mina gästers intressen och vill inte att detta ska dras över våran flugfiskesträcka. Vi får se hur det slutar i slutändan om något år!

Fisket ikväll var lite segt på Midgesträckan men kom igång lite grann vid 19 tiden så vi lurade två vildöringar(vid stenpartiet längst upp) samt två fina regnbågar längre ner på sträckan.

Lars besökte Nedre Bron och där jagade fisken flicksländor samt nymfade omkring. Vi körde på E12, små dagsländor samt superpuppor men fisken är lite kräsen denna tid och det låga långsamma vattnet gör att fisken hinner titta noga innan den tar flugan.

IMG_0320 Peter lurade busk-trollet…

IMG_0352 Vacker vildöring från Borrsjöån.

IMG_0354 Där vildöringarna trivs bäst…

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:15


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!