Björnjakt och fiskerapport…

I måndags startade björnjakten och det sköts en björn på 180 kg direkt söder om Borrsjöån. Pratade med jägarna på väg till Borrsjöån igår morse och dom hade haft flera kontakter med vargar och dess nyfikna valpar på området senaste dagarna. Det finns mycket vilt i skogen så håll ögonen öppna!

Vattennivåerna i åarna är fortfarande ca 2-3 dm lägre än normalt nu när det mer höstlika fisket närmar sig för varje dag. Igår var nybörjaren Mats på besök och han var en riktig talang. I slutet av dagen såg det ut som han fisket i flera år med sina tjusiga linbågar…

Det börjar nu närma sig frost på nätterna och fisken vakar nu mer och mer under dagarna som går.

IMG_4580 Mats vid Nedre Bron.

IMG_4586 Lars och Mats diskuterar…..

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:20


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!