Lungsjöbäcken!

Gårdagens fiskerapport från Mikael som hade fiskat i Lungsjöån under dagen visade på sjukt lågt och varmt vatten. Öringarna vart väldigt tagna efter fajten medans regnbågarna fajtades väl då dom gillar det varma vattnet bättre.

Det kom lite regn i natt men det gjorde ingen nytta utan dunstade innan det landade!

Vi hoppas som vanligt denna sommar på lite mer regn till skillnad från förra året då vi ville ha någon dag med uppehåll!

Glöm inte bort att anmäla er till klubbmiddagen den 14 september!!!

Ps, den 15 september kommer Peter med sitt tjejflugfiske-projekt att besöka Borrsjöån vid Övre bron under dagen(kl 10-17). Detta är en specialare som jag tyckte var en bra grej att hjälpa till med som även flera medlemmar hållit med om. Midgesträckan samt Nedre Bron upp till Rännan kan vi medlemmar fiska ostört på denna dag om så önskas…

Upplagd av Jonas Hagborg kl 11:07


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!