Lidman i lillstugan…

I veckan sov jag och barnen över i lillstugan vid Lungsjöån och hade det mysigt. Vi tände en liten brasa i kaminen och njöt av lugnet.

Jag läste högt ur Hans Lidmans, sommarkväll vid Svartån för barnen och visade bokens bilder. Dom var som uppslukade av boken och det känns lovande för framtiden.

Hans Lidmans Svartån som han skriver om ligger ca 65 km från Lungsjöån i Mållångsbo. I Enviken åker ni mot Alfta och sedan ligger det efter ca 55 km på vänster sida av vägen.

Det bra fisket har haft ett litet avbrott p.g.a. lågtrycket men bör åter bli bra imorgon igen men varmare och stabilare väder.

Försommarens sista kurser sker i helgen sedan startar verksamheten åter i augusti igen. Kurserna sker i Borrsjöån på lördag och Lungsjöån söndag. Ni som är medlemmar behöver inte ta någon speciell hänsyn för att det sker kursverksamhet vid ån utan åk dit ni vill för vi tar inte upp någon större plats.

Nu har jag åter köpt bättre kamerautrustning för att åter satsa på bättre filmer från åarna. Ska försöka satsa på att göra en stämningsfull film under sommaren….får se hur det går!

IMG_4385

 

Upplagd av Jonas Hagborg kl 11:03


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!