Kent mötte uttern…

Kent R mötte uttern i söndags vid ett härligt kvällsfiske i Lungsjöån. Flera stora fiskar slet av tafsarna och flera landades. Flera av tafsarna gick av när Kent pressade fisken hårt så mjölksyran inte skulle bli för stor.

Tänk på att drilla fisken hårt nu under högsommaren, på kvällen är fisken mindre tafskänslig så då kan ni köra på 0,16-0,18 om dom äter nattsländor. Håll gärna fisken i vattnet en stund efter avkrokning så ni ser att den får åter sin mörka färg på huvudet. Annars kan den snabbt sticka  iväg och sedan vända på sig och så dör den.

Har varit borta en vecka men är nu åter hemma så nu kommer fler rapporter lite oftare…. Skicka gärna en kort rapport om er tur var bra eller riktigt bra!

Upplagd av Jonas Hagborg kl 03:26


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!