Bra trots åska i luften…

Idag for jag upp till Lungsjöån på kvällskvisten för att filma i 2 timmar och kolla vattennivån.
Det är riktigt torrt i markerna och vattennivån är låg och ett rejält regn är nu önskvärt!

Fisken tog bra trots att det var åska i luften. Lägger upp en liten film från idag, som ni ser tappade jag 5 st fiskar på grund av en för mjuk krok på flugan. Den var som en fjäder som höll fast litegrann som sedan rätade ut sig och fjädrade tillbaka, svårt att se men jag såg det först på väg tillbaka till bilen…

Ola som fiskar i trakten håller koll på dammen i Fjällgrycksbo som Håbo vindkraft driver och det är inga glädjebesked han kommer med. Där ser man tydligt vilket miljötänk dom har utan att någon tvingar dom till något, läs här!


1080p för bäst bild!

Upplagd av Jonas Hagborg kl 11:35


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!