Trevlig midsommar!

Jag vill önska alla en trevlig midsommar och en fortsatt trevlig sommar. Det perfekta fiskevädret fortsätter med lagom temperatur som gör att vattnet fortfarande håller perfekt ”kyla”

Jag har skickat medlemsutskick angående klubbmiddagen lördagen den 14 september kl 19.00 på Björkans Pensionat. Siktar på en sista anmälningsdag den 11 aug så har vi lite utrymme för sena anmälningar…

Njut av en härlig midsommarhelg!

Hälsning
Jonas

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:00


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!