Martins rapport från idag…

”Hade fint fiske idag, med tokvak vid Wasastenen och bron. Daniel landade tre fina öringar och en regnbåge. Jag hittade en fin öring precis i början av Vulgatasträckan (precis nedanför lilla strömdelen vid det fallna trädet).” /Martin.

Imorgon kommer jag ha sista planerade kursen i juni månad och vi kommer att hålla till vid Wasastenen om ni ser många bilar där(fyra nybörjare). Vi håller oss koncentrerat på myren så det är bara att passera oss eller visa hur man drar en fisk på torrt…! Glöm inte att fiska uppåt mot Sandselet från Wasastenen som håller mycket fina sträckor samt enormt med fisk!

Vi flyttar på oss före lunch så då vet ni lite hur upplägget ser ut…

+Âring Martins fina öring…

 

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:53


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!