Stora kläckningar på Vulgatasträckan!

Paul skickar en härlig bild från gårdagens fiske på Vulgatasträckan. Han hälsar att fisket var bra och han ser nöjd ut med denna fina öring som tog på en grå parashut-adams i st 12. Det kläckte massor av vulgator…. önskar att man kunde förlänga denna vulgatatid till typ 3 månader så slipper man känna sig stressad att missa dessa fina kvällar!

Vädret blir fortsatt fint och om vi har tur kommer det lite regn som fyller på lite vatten annars är det finlirsfiske med skygg fisk dagtid. Borrsjöån har jag inte hört något om vulgator än men det lär ha börjat där också.

Borrsjöån bjuder också på fint vulgatafiske speciellt vid Stormyren samt Böjjen och neråt i den svängiga delen som bildar perfekta områden för vulgatan. Förra året kläckte det dagtid rikligt med små vassländor i Borrsjöån dessa datum som gjorde fisken helt galen!

PART_1370342715053 Paul med en riktigt fin öring!!!

Upplagd av Jonas Hagborg kl 10:56


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!