Efter regn kommer regnbågen!

Idag fortsatte kursen för Peter och Magnus och ett tillskott, Eva-Karin som kämpade väl. Vi fiskade i Borrsjöån och det vakade rätt bra när vi kom men sedan kom åskan och regn som gjorde att fisken blev lugnare i ytan.

På em började solen att skina och vulgatorna började kläcka så fisken började frossa i ytan…

Idag fick Eva-Karin en riktigt fin gammal lekbåge med krok och enormt stor och prickig stjärfena. Jag tog ett kast på slutet av dagen på en vakande fisk bland nekrosorna och sedan bar det iväg 40 meter så backingen började tyna… Sjukt stark båge på 1,5 kg med en extra fluga i mungipan, bild nedan om någon känner igen den och förstår att ett tafsbrott var möjligt då det var en riktig kämpe!

IMG_4273 Eva-Karin får strax hugg!

IMG_4274 Peter drillar en båge ovan Övre Bron.

IMG_4278 Någon som känner igen den…?

Upplagd av Jonas Hagborg kl 07:29


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!