Öringen står i strömmen!

Det är första året som jag varit med om att även den större öringen har gått och ställt sig i stenströmmarna. Antagligen var det regnet som kom som gjorde att öringarna valde att söka sig uppströms istället för att glida ner i hålorna på de lugnare partierna.

Det är nu ett roligt korthållsfiske i strömmarna och det smäller på rejält!

Ikväll blir det en tur till Lungsjöån för att se om någon Vulgata har vaknat till liv… Dom första brukar synas nu men den riktiga kläckningen brukar första dra igång runt den 4 juni.

IMG_3714

 

Fin öring från Peters senaste helgtur.

Upplagd av Jonas Hagborg kl 12:10


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!