Härlig första kursdag!

Årets första kursdag blev med 4 härliga gäster som vill lära sig samt utveckla sitt flugfiske. Borrsjöån bjöd på massor utav hagtornsflugor som fisken tyvärr käkade allt för sporadiskt av för att få ett 100% torrflugefiske.

Det blåste en liten vind under hela dagen som gjorde att många insekter aldrig fick chansen att vara på vattnet långa stunder.

Vi fiskade med lätta nymfer samt hagtornsflugor(torrt) som gjorde att alla fick fisk när dagen var slut. Det känns som många regnbågar är under lek så dessa fiskar är lite ”frånvarande” i sitt ätande….

Tack Annica, Anders, Andreas och Fredrik för en fin dag, även ett stort tack till Daniel Sporre som hjälpte till under dagen. Daniel kommer vi får se mer utav då vi kommer att köra lite kurser tillsammans, speciellt i höst.

IMG_4009 IMG_4021 IMG_4023 IMG_4025

Upplagd av Jonas Hagborg kl 09:44


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!