Borrsjöåns nya invånare är på plats.

Nu är 400 kg regnbåge inplanterad i Borrsjöån så den får vila fram tills på lördag. Direkt efter isläpp igår började vissa bågar slåss om honorna så nu får vi kanske se härlig lek på grundstryken.

Om ni ska fiska i Lungsjöån närmsta dagarna då tycker jag att fisket kan ske från Wasastenen upp till Öringsdammen där gammal fisk står, övriga sträckor nyinsatt regnbåge fr.o.m idag. Vi låter dom vila några dagar så dom kan sprida sig i lugn o ro…

PART_1367994782399 Nattslända från i söndags(D.Sporre)

 

Upplagd av Jonas Hagborg kl 05:42


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!