Patrik har nu tagit årets första på torrt!

Patrik Eklund har nu tagit årets första på torrt i Lungsjöån. Det var en fin regnbåge på kilot som tog en torris i st 18.

Underbart att höra och nu ser vädret bra ut, speciellt på söndag då det ska bli varmt och nivån bör då vara normal igen.

För övrigt angående byggplanerna för kraftverket i Lungsjöån så har nu även Falu Kommun sagt blankt nej till detta vansinne.

Övriga som sagt nej med handlingar inskickade är följande: kammarkollegiet, länsstyrelsen, siljanbygdens fiskevårdskrets, älvräddarna, fly fishing in sweden(jag), naturskyddsföreningen(inkommer inom kort), säkert glömt någon på rak arm men motståndet är stort från alla håll så vi kör vidare och hoppas på det bästa!

Upplagd av Jonas Hagborg kl 03:20


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!