Christer Borg är på hugget!

Älvraddarnas Christer Borg har börjat nysta i Håbo Vindkrafts planer på att bygga ett minikraftverk. Det känns lovande att Christer och även Rolf på Naturskyddsföreningen är väl inkopplade i fallet… Vi ska kriga så detta vansinne kan läggas åt sidan!

Mässan i Sandviken var en trevlig tillställning med många besökare. Fr.o.m i år kommer B&L Fly Fishing Club ha ett samarbete med Vision Flyfishing. Det innebär att vi använder utrustning från Vision under kurs & guidedagar.

IMG_2516 Paus vid Lungsjöån…

Upplagd av Jonas Hagborg kl 09:12


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!