God fortsättning!

Nu är julen snart passerad och endast nyår som är sista steget inför våren!!! Är kanske lite väl positiv att säsongen snart börjar igen men är superladdad för en ny härlig säsong.

Jag ska återigen ta upp kontakten med länsstyrelsen och höra om det finns medel för att restaurera sträckor i Lungsjöån som är otroligt fina men lite väl skadade efter flottningen. Tänkte sträckan från vägbron(utterhålan) ned till Sandselet samt sträckan Kungshögstjärn ned till Slogboden.

Det är totalt ca 3-4 km som ska grävas och om det går igenom i framtiden så kommer dom naturliga öringarna trivas bättre om mina krav på vattendomen på dammen vid Långsjön uppströms Lungsjöån ska skötas bättre under vintern. Vi får se hur dom ställer sig till det och svaret har nu dröjt några månader men det är på gång säger dom!!!

Nu är det fulltecknat med medlemmar och en på kölistan så det blir en spännande framtid med säkert många härliga ideer för att utveckla våra åar…

Upplagd av Jonas Hagborg kl 05:14


Senaste nytt


Bloggen
2 Jan 2019

Bloggen sköts nu via Facebook

Klicka här för att komma till Borrsjöån & Lungsjöån Fly Fishing Club Facebooksida! Nu kan alla medlemmar dela med sig av sina upplevelser från åarna och fler bra tips komma snabbare till nytta så fisketuren blir ännu mer lyckad…  

Till bloggen!